Uw zoon of dochter aanmelden

Voor een dyslexieonderzoek in regio Zuid Nederland

Aanmelden regio Zuid

U kunt u zoon of dochter middels onderstaand formulier aanmelden bij het Expertisecentrum dyslexie voor een dyslexieonderzoek of voor de behandeling van dyslexie.

Voor een snelle opvolging van uw aanmelding verzoeken wij u om onderstaand formulier te gebruiken wanneer u uw kind wilt aanmelden voor een van onze praktijken in Zuid Nederland: Eindhoven, Helmond, Sittard-Geleen, Kerkrade en Maastricht.

Voor aanmelding in regio Midden-Zuid verzoeken wij u om het het formulier "Aanmelden regio Midden-Zuid" te gebruiken en voor Midden-Noord Nederland het formulier 'Aanmelden regio Midden-Noord'

Na ontvangst van uw aanmelding zal een van onze praktijkondersteuners binnen 2 werkdagen per e-mail of telefoon contact met u opnemen voor nadere afstemming of voor het beantwoorden van eventuele vragen.

Note: onderstaand formulier is uitsluitend voor het aanmelden en het stellen van praktische vragen. Voor zorginhoudelijke vragen verzoeken wij u om telefonisch contact op te nemen met ons bedrijfsbureau op nummer 085 - 877 1673.

Basisschool       Voortgezet onderwijs       Anders   (keuze verplicht)
Vergoed door gemeente       Particulier       Weet ik niet   (keuze verplicht)