Uw zoon of dochter aanmelden

Voor een dyslexieonderzoek in regio Midden-Noord Nederland

Aanmelden regio Midden-Noord

U kunt u zoon of dochter middels onderstaand formulier aanmelden bij het Expertisecentrum dyslexie voor een dyslexieonderzoek of voor de behandeling van dyslexie.

Voor een snelle opvolging van uw aanmelding verzoeken wij u om onderstaand formulier te gebruiken wanneer u uw kind wilt aanmelden voor een van onze praktijken in Midden-Noord Nederland: Zwolle, Deventer, Apeldoorn, Zutphen, Hilversum, Amersfoort, Nieuwegein en Ede.

Voor aanmelding in regio Zuid verzoeken wij u om het het formulier 'Aanmelden regio Zuid' te gebruiken en voor Midden-Zuid Nederland het formulier 'Aanmelden regio Midden-Zuid'.

Na ontvangst van uw aanmelding zal een van onze praktijkondersteuners binnen 2 werkdagen per e-mail of telefoon contact met u opnemen voor nadere afstemming of voor het beantwoorden van eventuele vragen.

Note: onderstaand formulier is uitsluitend voor het aanmelden en het stellen van praktische vragen. Voor zorginhoudelijke vragen verzoeken wij u om telefonisch contact op te nemen met ons bedrijfsbureau op nummer 085 - 002 21 31.

Basisschool      Voortgezet onderwijs      Anders   (keuze verplicht)
Vergoed door gemeente      Particulier      Weet ik niet   (keuze verplicht)