Uw zoon of dochter aanmelden

Voor een dyslexieonderzoek in regio Midden-Zuid Nederland

Aanmelden regio Midden-Zuid

U kunt u zoon of dochter middels onderstaand formulier aanmelden bij het Expertisecentrum dyslexie voor een dyslexieonderzoek of voor de behandeling van dyslexie.

Voor een snelle opvolging van uw aanmelding verzoeken wij u om onderstaand formulier te gebruiken wanneer u uw kind wilt aanmelden voor een van onze praktijken in Midden-Zuid Nederland: Roermond, Weert, Tilburg, Breda, Uden, 's-Hertogenbosch, Oss, Tiel, Arnhem en Nijmegen.

Voor aanmelding in regio Zuid verzoeken wij u om het het formulier 'Aanmelden regio Zuid' te gebruiken en voor Midden-Noord Nederland het formulier 'Aanmelden regio Midden-Noord'.

Na ontvangst van uw aanmelding zal een van onze praktijkondersteuners binnen 2 werkdagen per e-mail of telefoon contact met u opnemen voor nadere afstemming of voor het beantwoorden van eventuele vragen.

Note: onderstaand formulier is uitsluitend voor het aanmelden en het stellen van praktische vragen. Voor zorginhoudelijke vragen verzoeken wij u om telefonisch contact op te nemen met ons bedrijfsbureau op nummer 085 - 878 11 70.

Uw gegevens:

Dhr.      Mevr. *

Gegevens zoon/dochter:

Dochter      Zoon *
Basisschool      Voortgezet onderwijs      Anders   (keuze verplicht)
Vergoed door gemeente      Particulier      Weet ik niet   (keuze verplicht)