Bianca Beelen logopedie

Behandeling van dyslexie met F&L softwareprogramma

Bianca Beelen logopedie

Via deze site wil ik me graag even voorstellen als extern dyslexiebehandelaar van ECLG expertisecentrum dyslexie.

Ik ben Bianca Beelen van Nieuwenhoven, logopedist en dyslexiebehandelaar en werk in en om de gemeente Nederweert.

Nadat ik was afgestudeerd als logopediste heb ik de opleiding tot audiciën gevolgd en ook een aantal jaren als zodanig gewerkt. Inmiddels werk ik al ruim 16 jaar als logopedist in mijn praktijk in de gemeente Nederweert. Hier vorm ik samen met mijn gezellige collega een all-round praktijk.

In de praktijk behandel ik met name kinderen met spraak taal, lees en spellingproblemen en problemen in begrijpend lezen, mondfunctie en gehoor. Naast logopedie kun je bij ons ook terecht voor remedial teaching op het gebied van lezen en spellen of dyslexie.

Voor de kinderen met ernstige enkelvoudige dyslexie ben ik dyslexiebehandelaar voor ECLG. Met hen werk ik op een prettige manier samen wat de zorg zeker ten goede komt.

ECLG voert het onderzoek naar dyslexie uit en wanneer EED vastgesteld wordt, kunnen leerlingen bij mij in de praktijk de wekelijkse dyslexiebehandeling krijgen. Onder licentie en supervisie van ECLG wordt voor de dyslexiebehandeling de F&L methode en F&L software ingezet. In overleg met de school is het soms ook mogelijk dat ik deze behandeling op school kom geven. De dyslexiebehandelingen worden onder supervisie van één van de regiebehandelaren van ECLG uitgevoerd.

De afwisseling in het behandelen van diverse problematieken vind ik erg interessant. Het is elke keer weer een leuke uitdaging om een aanpak te vinden die het beste aansluit bij de cliënt en zijn /haar klachten om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen.

Mijn doel is dat kinderen plezier hebben en met veel vertrouwen verder groeien in communicatie, taal lezen en spelling en dit alles in een prettige sfeer en omgeving.

Mocht u na deze korte introductie vragen hebben dan mag u mij uiteraard bellen op nummer 06 50819404. Ik sta u graag te woord. Maar u kunt ook even kijken op mijn website : www.beelenlogopedie.nl of mailen naar info@beelenlogopedie.nl

Hartelijke groet,
Bianca.